Concursul Campaniei ANTIDROG „Tineri pentru tineri”

IMPORTANT!

Ținând cont de ultimele evenimente, concursul de afișe și pliante „Tineri pentru tineri” din cadrul CAMPANIEI ANTIDROG, inițiată de Instituția Prefectului – Județul Bistrița-Năsăud, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

În aceste condiții, rugăm tinerii să stea în casă și să ne trimită în continuare materiale ingenioase pentru concurs (e-mail: prefect@prefecturabn.ro; facebook; regulament și act adițional la regulament).

Profitați de acest timp în mod util, suntem siguri că aveți încă multe idei și le așteptăm. După ce depășim această perioadă organizăm premierea și derulăm celelalte etape ale campaniei.


Regulamentul Concursului Campaniei ANTIDROG „Tineri pentru tineri” care se va desfășura pe o perioadă de 2 luni de zile, respectiv din data de 3 februarie 2020, ora 07:00, și până în data de 20 martie 2020, ora 22:00, este disponibil aici.

Actul adițional nr. 1 la Regulamentul Concursului Campanie ANTIDROG „Tineri pentru tineri” este disponibil aici.


În data de 02.03.2020 a fost semnat Protocolul de Colaborare pentru prima etapă a Campaniei de prevenție a consumului de droguri în rândul tinerilor.

Instituția Prefectului, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Direcția de Sănătate Publică a Județului Bistrița-Năsăud, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bistrița-Năsăud, SC Transmixt SA, Teraplast SA, SC Rombat SA și RCB Electro 97 SA s-au reunit cu acest prilej și au discutat următoarele etape ale proiectului.