Comunicat de presă – Start campanie de vaccinare drive-through în Sângeorz-Băi

Astăzi, prefectul Stelian Dolha și subprefectul Lorand Toth au fost alături de organizatori și echipele de vaccinare din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi, unde se desfășoară cea de-a treia campanie de vaccinare direct în mașină în județul nostru. Un element de noutate la această campanie îl reprezintă faptul că serul administrat este Johnson&Johnson, care nu necesită realizarea rapelului.

“Suntem la a treia campanie de tip drive-through, de data aceasta în Sângeorz-Băi, și îmi doresc să continuăm în același ritm ca și în campaniile drive-through anterioare, care s-au dovedit a avea un mare succes. Până la ora 12:30, aici s-au vaccinat 215 persoane, ceea ce înseamnă foarte mult. Primarul Traian Ogâgău s-a implicat și a promovat foarte mult această campanie și sperăm cu toții că parcul stațiunii va fi animat pe parcursul acestei zile, ca un simbol de revenire la normalitate. Dragi sângeorzeni, vă așteptăm la vaccinare și vă amintesc că vaccinul administrat aici nu necesită rapel!” , este mesajul prefectului Stelian Dolha de la fața locului.

Pentru a beneficia de imunizare este suficient să veniți cu mașina, să prezentați actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl puteți descărca de aici:

Vă așteptăm între orele 8-20.