Informare de presă – 12.05.2022

INFORMARE DE PRESĂ

 

Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

 

        Astăzi, la Centrul de zi pentru persoane vârstnice cu sediul în municipiul Bistriţa, strada Octavian Goga, numărul 2A, a avut loc şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, care a fost prezidată de către domnul subprefect Atilla-Lehel Décsei.

        În cadrul şedinţei au fost prezentate serviciile sociale oferite de Centrul de zi pentru persoane vârstnice din municipiul Bistriţa, precum şi serviciile sociale rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice.

        De asemenea, subprefectul judeţului a prezentat situaţia privind derularea schemei naţionale de sprijin pentru persoanele vârstnice, prin acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, la nivelul judeţului, în anul 2021.

        La secţiunea ”Diverse” din ordinea de zi, organizaţiile judeţene de pensionari au fost informate cu privire la derularea campaniei de ecologizare „Curăţăm România”, fiind rugate ca la rândul lor să se implice în promovarea acţiunilor de conştientizare a importanţei protejării mediului.