Comunicat de presă – Constituiri consilii locale – 23.10.2020

Bistrița Bârgăului, Dumitrița, Livezile, Monor, Salva, Șieu, Tiha Bârgăului, Sânmihaiu de Câmpie, Șieu-Măgheruș, Salva, Chiochiș, Șieuț, Josenii Bârgăului, Teaca, Budești, Miceștii de Câmpie – unități administrativ-teritoriale cu mandate noi pentru primari și consilieri locali!

În perioada 22 – 23 octombrie a avut loc o nouă serie de ședințe privind ceremoniile de constituire a consiliilor locale din mai multe comune ale județului Bistrița-Năsăud.

„Vă felicit pentru câștigarea mandatelor și, în primul rând, vreau să vă asigur de sprijinul pe care vi-l pot oferi prin instituția pe care o reprezint. De astăzi, vă asumați misiunea de a vă implica în calitate de factori decizionali de bază în progresul comunităților. Toate funcțiile sunt efemere, și cea de prefect, și cea de primar, și cele de consilier local, însă ceea ce contează sunt lucrurile pe care le lăsăm în urma noastră. De azi, timp de patru ani, deciziile pe care le luați pentru comunele pe care le reprezentați vor vorbi pentru voi, vă vor reprezenta. Speranța mea este doar ca voi să fiți de bună credință, așa cum v-ați luat legământul în fața tuturor cetățenilor, fie că v-au ales, fie că nu s-au prezentat la vot sau fie că nu v-au ales. Să fiți mereu ghidați de conștiință și deasupra fiecărei decizii să vegheze legea!”, transmite Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, primarilor și consilierilor locali aleși care au depus jurământul în aceste două zile.

Cancelaria Prefectului