Comunicat de presă – Constituire CJBN – 26.10.2020

Județul Bistrița-Năsăud cu un nou început pentru Consiliul Județean!

Ziua de 26 octombrie 2020 a fost marcată de ședința privind ceremonia de depunere a jurământului a președintelui Consiliului Județean și a consilierilor.

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Nechita-Stelian Dolha, prezent la acest eveniment, a transmis următorul mesaj:

„Le urez noilor consilieri județeni și președintelui consiliului să aibă un mandat în care să lucreze pentru dezvoltarea reală, în termeni cuantificabili, a acestui județ, o dezvoltare care să se simtă și în traiul de zi cu zi al locuitorilor.

Sper și îmi doresc ca noul Consiliu Județean, acum cu o componență politică echilibrată, să fie cu adevărat o tribună de dezbatere și de adoptare a proiectelor în folosul cetățenilor, iar aceasta înseamnă că vocile tuturor aleșilor, fiecare cu voturi în dreptul lor, trebuie ascultate și respectate.

Domnilor consilieri, să nu uitați că sunteți fiecare depozitarii unui număr important de voturi, fapt ce denotă încredere și speranță din partea celor care v-au ales.

Domnule președinte, vă începeți cel de-al treilea mandat în circumstanțe foarte complicate date de creșterea accelerată a numărului de îmbolnăviri cu noul Coronavirus. Chiar dumneavoastră și membrii cabinetului dumneavoastră ați trecut prin situația de a vă confrunta cu acest virus nemilos, așa că înțelegeți mult mai bine decât alții ce înseamnă lupta cu CoVid-19. Suntem în situația de a intra în curând în scenariu roșu în municipiu, iar evoluția nu poate fi oprită dacă nu reușim să ne convingem concetățenii că lupta cu pandemia depinde de fiecare, depinde de cât de bine reușim să ne protejăm și să-i protejam pe ceilalți, dincolo de măsurile care vor fi luate!”