Comunicat de presă – 17.12.2020

Astăzi a avut loc ședința festivă de înmânare a certificatelor doveditoare ale alegerii senatorilor și deputaților.

Ședința festivă a fost condusă de președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județean, doamna judecător Reghina Berari, care a înmânat certificatele doveditoare aleșilor județului.

Prefectul Stelian Dolha a transmis cu această ocazie următorul mesaj:

„De acum sunteți cartea de vizită a județului nostru. Fiecare dintre aceste mandate ale dvs are în spate încrederea și speranța a mii de oameni, a mii de conjudețeni de-ai noștri. Speranța că votându-vă, va fi un pic mai bine pentru fiecare dintre ei. Reprezentati trei partide sau alianțe politice diferite, dar duceți fiecare în Parlamentul României un capital de speranță a celor care v-au încredințat votul, într-una din cele mai dificile perioade pe care le traversăm ca țară și ca umanitate.

Aveți opinii politice diferite și moduri diferite de a vedea dezvoltarea României și rezolvarea crizei generate de pandemie. Însa, nu uitati că ceea ce va unește e categoric mai important decât ceea ce vă separă: cu toți sunteti datori să faceți tot ce vă stă în putere sa nu-i dezamagiti pe cei care v-au votat și să contribuiți în felul vostru la acel „un pic mai bine” pentru cei care v-au trimis în Parlament.

Vor urma multe momente de cumpănă în lunile care vin. Mă aștept ca buna credință, experiența profesională și decizională să vă ghideze să puneți pe primul plan în deciziile complicate pe care va trebui sa le luati interesul general în fața oricărui alt interes de moment.

Vă urez multă ințelepciune și succes!”

Reamintim senatorii și deputații câștigători în cadrul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 6 decembrie 2020:

  • Florean Ovidiu-Iosif – Senator
  • Deneș Ioan – Senator
  • Sighiartău Robert-Ionatan – Deputat
  • Suciu Vasile-Daniel – Deputat
  • Morar Olivia-Diana – Deputat
  • Ivan-Gruia Bogdan – Deputat
  • Sas Lorant-Zoltan – Deputat

Cancelaria Prefectului