Comunicat de presă – 17.02.2021

Prefectul Stelian Dolha – în vizită la centrul de vaccinare din Beclean

Prefectul Stelian Dolha a efectuat azi, 17 februarie a.c., o vizită la centrul de vaccinare aflat în curtea Spitalului Orășenesc Beclean, centru destinat etapei a doua de vaccinare.

Vizita prefectului s-a datorat faptului că acest centru funcționează în cadrul unor containere. La fața locului, prefectul a constatat că acest centru este foarte bine organizat și respectă reglementările din strategia națională de vaccinare.

„Am fost și surprins cât de bine arată acest flux de vaccinare organizat în curtea spitalului din Beclean, în containere. Toate normele sanitare sunt respectate, cetățenii care se vaccinează aici nu trebuie să își facă nicio problemă. Este o soluție eficientă pe care managerul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, a găsit-o pentru a reuși să deschidem acest centru în timp util, pentru a asigura începerea administrării vaccinului Astra Zeneca. Îl felicit atât pe el, cât și pe directorul medical, doctorul Rurac Anatolii, dar și pe primarul Nicolae Moldovan și viceprimarul Rusu Bogdan pentru implicare!”, declară prefectul Stelian Dolha în urma vizitei sale.