Comunicat de presă – 14.04.2020

Voluntarii noștri neobosiți își fac treaba cu cinste!

Un număr de aproximativ 90 de voluntari se dedică zilnic acțiunilor de aprovizionare, de pregătire de mese calde, monitorizare telefonică a beneficiarilor și distribuirea pachetelor pregătite să aducă o minimă bucurie celor în nevoie.

Prin dragostea și bunăvoința celor care susțin campania noastră realizată în colaborare cu Asociația OM (Orașul Mariei), au fost ajutate un număr de aproximativ 130 de persoane, zilnic, fie cu o masă caldă, fie cu alimente pentru hrana zilnică.

O să continuăm să oferim speranță și un strop de bucurie persoanelor vulnerabile care chiar au nevoie de sprijin și ajutor, dar nu o să putem fără susținerea dumneavoastră, a celor care vă pasă.

Puteți dona în siguranță, printr-un simplu transfer bancar, în unul din cele două conturi:
RO33UGBI0000602007493RON
RO23UGBI0000602007496EUR

„Dacă până anul acesta, în săptămâna Patimilor eram prea grăbiți sau preocupați de multe, situația actuală ne oferă un prilej să medităm asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Putem fi aproape atât spiritual de cei aflați în nevoie, cât și prin intermediul voluntarilor nostri dragi, care au reușit, zi de zi, să aducă un zâmbet pe fețele persoanelor vulnerabile sau nevoiașe. Pe această cale, țin să mulțumesc donatorilor și voluntarilor, niște oameni minunați, fără de care nu ar fi fost posibile toate faptele bune din ultimele săptămâni”, transmite prefectul Stelian Dolha.