Comunicat de presă – 14.01.2021

Zăpezile au pus stăpânire pe județ – prefectul Stelian Dolha verifică în teren starea drumurilor

În seara de 14 ianuarie, prefectul Stelian Dolha a verificat starea drumurilor județene și naționale, pentru a vedea modul în care autoritățile intervin în menținerea șoselelor curățate în condițiile meteo din prezent.

Au fost vizate câteva șosele de drum județean dar și național, iar vizita s-a încheiat în Pasul Tihuța, un punct-cheie pentru transportul rutier de persoane și mărfuri.

„Sunt mulțumit de modul în care s-a acționat în Pasul Tihuța, drumurile sunt curățate încontinuu pentru a menține un grad optim de circulație în contextul ninsorilor abundente. Le mulțumesc angajaților de aici care monitorizează cu conștiinciozitate starea drumurilor, știu că în astfel de perioade nu le este ușor cu doar o oră-două de somn pe noapte, dar rezultatele sunt exemplare! Sper că se va acționa în această manieră în tot județul”, declară prefectul Stelian Dolha.

În vizita sa, prefectul a verificat și baza de deszăpezire din Pasul Tihuța, unde stocurile de material antiderapant au scăzut considerabil în urma intervențiilor din ultimele două zile.

Astfel de acțiuni de verificare vor avea loc în fiecare zi din perioada următoare.

Cancelaria prefectului